پیام جناب آقای دکتر حسن خلیلی ریاست محترم مرکز به مناسبت آغاز سال جدید - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 29 اسفند 1398

پیام جناب آقای دکتر حسن خلیلی ریاست محترم مرکز به مناسبت آغاز سال جدید

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی:

جناب آقای دکتر حسن خلیلی ریاست محترم مرکز در آستانه آغاز سال جدید طی پیامی آغاز این سال را به مجموعه پرسنل و دانشجویان مرکز تبریک عرض نمودند.

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ.

بهار یکی از باشکوه ترین جلوه های رحمانی در جهان هستی است که می توان با تماشای آن نگاهی به عالم معنا داشت و راهی به سوی حضرت حق یافت و جمال پروردگار را به تماشا نشست.

بهار امسال را با استعانت از منجی عالم بشریت (عج) آغاز خواهیم کرد چرا که تمام هستی انتظارش را می کشد.

بدین وسیله پیشاپیش فرا رسیدن بهار 1399 را به تمامی پرسنل و دانشجویان عزیز مرکز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سالی سرشار از پیروزی و کامیابی برای شما عزیزان خواستارم.