نکاتی در مورد نیمسال 982 - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 25 فروردین 1399

نکاتی در مورد نیمسال 982

ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه دانشجویان و اساتید محترم، نکاتی را در مورد نیمسال 982 به اطلاع میرساند:

1- همانگونه که قبلا نیز اعلام شد بدلیل شیوع ویروس کرونا تا اطلاع ثانوی کلیه کلاسهای مرکز بصورت مجازی و از طریق سامانه آموزش مجازی مرکز به آدرس lms.mahallat.ac.ir انجام خواهد شد.

2- از اساتید محترم خواهشمند است در جهت حفظ کیفیت آموزش مجازی، تمام تلاش خود را بکار گیرند و از قرار دادن فایل جزوه و کتاب به تنهایی خودداری نمایند و حداقل یک فایل صوتی یا فیلم حاوی توضیحات هر درس (برای هر جلسه 30 دقیقه) آماده نمایند. برای افزایش کیفیت پیشنهاد می شود از نرم افزارهای فیلمبرداری از صفحه نمایش مانند Snagit استفاده شود. بدیهی است صرف قرار دادن فایل جزوه، جلسه آموزش مجازی برای استاد مربوطه لحاظ نخواهد شد.

2- به محض امکان شروع کلاسهای حضوری، تشکیل کلاسهای حضوری نیز آغاز خواهد شد. در اینصورت امکان افزایش طول ترم و تغییر تقویم آموزشی نیز وجود دارد. و حتی المقدور سعی می شود از فرصت تابستان برای تکمیل آموزشها بخصوص کلاسهای عملی و آزمایشگاهی (که امکان آموزش مجازی برای آنها مقدور نیست) استفاده شود.

3- زمان برگزاری امتحانات معرفی به استاد نیمسال 981 به محض بازگشایی دانشگاهها اعلام خواهد شد.

4- در نیمسال 982 امکان اخذ درس معرفی به استاد تا 3 درس (سقف 10 واحد) وجود خواهد داشت.

5- دانشجویان میتوانند تا قبل از امتحانات پایانترم نسبت به حذف کل دروس ترم خود اقدام کنند. با توجه به شرایط خاص ترم جاری، امکان حذف ترم بدون احتساب در سنوات نیز وجود دارد.

6- دانشجویان می توانند در ترم جاری یک یا چند درس را نیز حذف نمایند. در اینصورت اگر تعداد واحدهای دانشجو به زیر حدنصاب (12 واحد) برسد یک نیمسال به سنوات مجاز دانشجو اضافه خواهد شد.