اطلاعیه برگزاری آزمونهای غیرحضوری پایان ترم 982 - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 14 تیر 1399

اطلاعیه برگزاری آزمونهای غیرحضوری پایان ترم 982

به اطلاع میرساند امتحانات پایان ترم نیمسال 982 بدلیل وجود بیماری کرونا، بصورت مجازی و از طریق سامانه آموزش مجازی مرکز (به نشانی lms.mahallat.ac.ir) برگزار خواهد شد. تاریخ شروع امتحانات از 24 تیر ماه خواهد بود. دانشجویان محترم میتوانند با مراجعه به سامانه آموزشی گلستان، برنامه دقیق امتحانات دروس خود را (گزارش 428) شامل روز و ساعت امتحان مشاهده نمایند.

• حضور در امتحانات پایان ترم الزامی است و در صورت ثبت غیبت در امتحان پایان ترم، نمره صفر برای دانشجو در نظر گرفته خواهد شد.
  • دانشجویان عزیز به روز و ساعت امتحان خود دقت لازم را داشته باشند چون امتحان راس ساعت مقرر در سامانه آغاز و دقیقا پس از مهلت تعیین شده بسته خواهد شد.
  • نحوه برگزاری امتحان (تستی یا تشریحی) و تنظیمات برگزاری آزمون در سامانه آموزش مجازی کاملا در اختیار استاد بوده و می تواند به سلیقه خود مبادرت به برگزاری آزمون نماید.
  • به اساتید توصیه شده است که حتما فعالیتهای کلاسی (شامل تمرین، پروژه، کوییز، میان ترم و ...) را نیز در نمره نهایی دانشجو لحاظ نمایند و نمره نهایی ترکیبی از نمره پایان ترم و ارزیابی های طول ترم باشد. در هر صورت ارزیابی نهایی دانشجو و نمره نهایی وی کاملا در اختیار استاد درس می باشد.
  • در مورد برخی سوالات تشریحی (بخصوص دروس محاسباتی) چون بایستی پاسخ سوالات توسط دانشجویان روی برگه ای نوشته شده و عکس آن در سامانه بارگذاری شود، خواهشمند است حتما برای حفظ کیفیت عکس و نیز حجم پایین فایل، برای عکسبرداری از اپلیکیشن CamScanner (یا مشابه های آن) استفاده نمایید. در هر صورت حجم هر فایل برای بارگذاری نباید از 500 کیلو بایت بیشتر باشد. ( هرچه حجم فایل کمتر باشد بارگذاری آن آسانتر و سریعتر خواهد بود)
  • ضمنا دانشجویان محترم می توانند علاوه بر بارگذاری فایلها در سامانه آموزش مجازی، از طریق ایمیل یا فضای مجازی نیز فایل پاسخهای خود را برای اساتید خود ارسال نمایند. آدرس ارتباطی اساتید نیز بدین منظور از طرف آموزش اعلام خواهد شد.
  • برای آموزش نحوه شرکت در آزمون مجازی می توانید به فیلم آموزشی تهیه شده در این مورد نیز مراجعه کنید تا به مشکلی در حین امتحان برخورد نکنید.
  • برای یادگیری بیشتر دانشجویان و آشنایی آنها با فضای امتحان مجازی، یک آزمون آزمایشی با عنوان درس"آزمون آزمایشی" در سایت آموزش مجازی ایجاد شده است که دانشجویان می توانند با ثبت نام در آن درس، در یک آزمون آزمایشی مشابه آزمونهای اصلی شرکت کنند تا در آزمون اصلی به مشکلی برخورد ننمایند. (هرچند تنظیمات جزیی هر آزمون بنا بر نظر استاد ممکن است متفاوت باشد)
  • در طول برگزاری آزمون از اساتید خواسته شده است در سامانه آموزش مجازی آنلاین بوده و از طریق سیستم پیام این سامانه (و یا از طریق فضای مجازی) با دانشجویان در ارتباط بوده و به سوالات احتمالی آنان پاسخ دهند.